Bekijk de catalogus
Bekijk de catalogus

Als uw interesse is gewekt …

Belangstelling?

Mocht U overwegen om een kunstwerk van mij aan te schaffen dan kunt U vrijblijvend een afspraak maken om te komen kijken. Ik leid U met alle plezier rond en informeer U over de prijzen.

Workshops

De workshops die ik geef zijn op afspraak, maar meestal in een middag-sessie. Ontvangst met een glaasje, rondleiding langs alle werk en uitleg daarover. Aansluitend laat ik zien wat men zo’n beetje verwachten kan van een eindproduct en leg ik de mogelijkheden daartoe uit. Ik werk met kleine groepjes van maximaal 8 personen. Ik blijf er natuurlijk op toezien dat er geen ongelukjes kunnen ontstaan.
De middag wordt verder verzorgd met een hapje en drankje tot ongeveer 18.00 uur. De prijs varieert vanaf € 45,- tot € 75,- afhankelijk van het aantal personen en het gebruikte materiaal. Dit natuurlijk in goed onderling overleg.

Opdrachten

Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bijvoorbeeld een schaal, waarin het bedrijfslogo wordt verwerkt, als uniek relatiegeschenk. Wel wil ik de vrijheid behouden om mijn eigen  invulling daaraan te geven, rekening houdend met de wens van de opdrachtgever.
Ik heb een paar keer een bijzondere opdracht gekregen om de as van een dierbare overledene in een glassculptuur te verwerken. Dat is heel speciaal en mooi om te doen.