Voor de expositie die nu loopt in de “Tuinzondernaam” met de nodige moeite het glaswerk naar Liessel gebracht. ’t Ging met geen mogelijkheid in één auto!
Nu er mooie plekjes zijn gevonden kijken we er met veel genoegen naar, maar … oh dat weer!!!
Iedere dag die storm en harde windstoten met zich meebracht, bezorgde me ’n ongewenste spanning. Laat die “Indian Summer” maar gauw komen want verzekeren kun je dat werk niet op die lokatie, buiten!

Inmiddels wel al heel enthousiaste reakties gehad en een groot werk verkocht, namelijk de Gele Wateranemoon op hoge draadkonstruktie. Die konstruktie is overigens niet te zien, omdat het werk in een waterput staat!

De eigenaar van de “Tuinzondernaam” heeft me verteld dat er al veel bezoekers zijn geweest. Er komen vaak hele gezelschappen met bussen overal vandaan. Volgend jaar met de Floriade zal er zeker nog veel meer animo zijn en ik ben ook blij, dat ik gevraagd ben om dan weer mijn werk hier te exposeren.

Fotograaf Ad van Gerwen uit Asten heeft prachtige foto’s van mijn glazen bloemen gemaakt, ze zijn te bewonderen op de fotopagina.

Tuin zonder naam